Habbo

Annonce
Online på Habbo Ikke logget ind

Velkommen! Log venligst ind eller opret en profil

Log venligst ind for at se dit regnskab

Log venligst ind for at se din Habbo Club status

Habbo Club giver dig de bedste fordele som Habbo.

Seneste nyheder om Habbo Club

 

MELD DIG IND I HABBO CLUB

At melde sig ind i Habbo Club kunne ikke være mere simpelt. Efter du er tjekket ind på hotellet, så klik dig ikke videre, men klik på Habbo Club logoet.

Her kan du købe en måned, eller flere af gangen. Køber du flere måneders Habbo club, får du rabat. For at læse mere Klik Her.

HABBO MØNTER

For at blive medlem af Habbo Club skal du bruge Habbo Mønter. Habbo kan købes på mange forskellige måder, klik her for at finde den måde som passer bedst til dig.

Habbo Club fordele

clubtitle

Som medlem af Habbo Club får du:

- Hurtigere adgang til hotellet, og fællesrummene

Hurtigere adgang til hotellet betyder, at uanset hvor mange der er logget på, kan du komme ind med det samme. Oven i det kommer du foran alle ikke medlemmer i køen til fællesrummene når disse er fyldt (ved events f.eks.)

- Et Habbo Club skilt

Alle Habbo Club medlemmer får et ekslusivt HC Skilt ved siden af deres navn. Habbo Club medlemmer som har været medlemmer i mere end et år, får et specielt, og meget lækkert skilt!. Hvis du ønsker at skjule, at du er medlem af Habbo Club, er det eneste du skal gøre, at klikke på skiltet, så bliver det usynligt for andre.

- Tre Ekstra Funky Danse

Medlemmer af Habbo Club kan vælge tre ekstra danse til deres Habbo. Vælg mellem: Pogo Mogo, The Rollie, og Duck Funk. Du kan lave din egen korreografi ved at sammensætte danseformerne på forskellig vis, og derved imponere vennerne. Hab-Hop (er også i drop-down menuen) er den normale Habbo dans.

- Eksklusivt Hår & Tøj

Piger som melder sig ind i Habbo Club får mulighed for at vælge 16 ekstra typer tøj, og 8 forskellige frisurer. Drenge som melder sig ind får 7 ekstra typer tøj, og 9 forskellige frisurer. Hver stil kommer i så mange forskellige farver, at du vil finde det svært at vælge netop DIN stil.

- Plads til 500 Ekstra venner på din venneliste

Som medlem af Habbo Club kan du have 600 venner på din venneliste (på konsollen)! Normale Habboer kan kun have 200 på deres liste.

- Adgang til Eksklusive Habbo Club-Only Fællesrum

Medlemmer af Habbo Club får adgang til to ekslusive Habbo Club rum. Disse rum er super funky, og det perfekte sted at vise vennerne dine seje moves. Du finder disse rum i Navigatoren.

- Sjældne møbler

Som medlem får du hver måned leveret et sjældent møbel til din Habbo Hånd. Se vores Habbo Club møbler side, og se hvad du kan få!

- Specielle Rum

Når du laver dine egne rum, finder du mange flere typer du kan vælge når du er medlem af Habbo Club. Der er rum med trapper som er delt op i to niveauer, samt de store rum som findes i mange variationer. Hvis du vælger at melde dig ud af Habbo Club, beholder du de rum du allerede har oprettet - De forsvinder altså IKKE!

- Specielle kommandoer

:chooser – viser en liste over alle Habboer i rummet.
:furni – Dette viser en liste over alle møbler i et rum.

For at bruge disse kommandoer, skal du skrive der hvor du normalt skriver din tale, trykke "enter" og der kommer en lille pop-up med listen.

Annonce